Jumaat, 16 Oktober 2009

MASSAGE AND SAUNA.......

Best tau massage and sauna ni..... tak lah mahal sangat......lagipun sauna tuk lelaki.....so...keperluan sauna nye tak la mcm sauna2 wanita.....Mcm biasa....kalau dah namanya sauna untuk lelaki..pastinya golongan gay la yang berduyun2 datang.....lelaki str8 haram nak datang...

Sebenarnya banyak sauna2 mcm ni kat KL....i pegi kat bukit bintang....dekat je kalo jalan kaki dari lot 10 atau sg wang....




Turun la kat sini kan..bile naik monorail tu.... Amik gambar dari luar je.... Pastu jalan kaki sikit...exercise sikit hokkkayyy.....



Tak jauh la pun dari Lot 10....dalam 50 meter rasenya....rase2nye kot....lagi pun sauna ni dekat kat kelab malam gay yang terkenal kat Kl tu....BLUE BOY....


Sempat la amik gambar kelab tu.....tak buka lagi lah...malam baru bukak.......


Sape nak tahu...kelab tu kat mana...ni petanya.....sape yang teringin nak rase pengalaman berada dikelab malam tu..pegila...dan rasai sendiri.......huhuhuhuhu


Bile dah tau kelab tu kat mana..automatik..kita akan tahu kat mana sauna tu...semestinya sauna tu dekat ngan kelab tu dan tertera ngan megah nama sauana tu.....


Ni dia....nama sauna tu...namanya pun kita boleh agak kan.... best la....memang best huhuhuhuhu....



bayaran nye murah...ade pakej la.....i just choose pakej mandi je...malas la nak ngurut2 ni..ramai sangat orang nak berurut..bazir masa nak tunggu.....mandi and sauna je...serendah RM 35 dan kebawah ..itu pasal semua golongan leh pegi..mampu kan....

Sampai sana je...amik kunci dan simpan segala barang kat loker disediakan....menarik juga hiasan dalaman sauana ni...ade kelas la...kat dalam tu...kite kene pakai tuala je..singkat giler tuala tu..tapi nak malu ape kan..semuanye lelaki kat situ....

Pas bertuala..pegi la tempat mandi nye dulu sebelum bersauna...alamak...tempat mandinye open la....malu2..malu2....tempat tertutup sikit je....tapi nasib baik cahaya kat situ samar2 je..tak nampak la muke sangat...nampak gitew..gitew je..kan...


Mcm ni la lebih kurang...i tak leh amik gambar la kat sauna tu..tak dibenarkan.....lagipun tempat tu kan berwap dan berair...serta cahayanya samar-samar.......



Bersauna ade bayak kategori gak...yang sedang-sedang ada dan yang sauna bersuhu tinggi pun ade..semestinye berkongsi kan ..ramai2..malu...malu...malu....bagi i la..diaorang tak pun malu2 ..dan pelik tengok i yang malu-malu...


Malu..malu..malu nye aku...oh tidak....jakun tak i....punye gelabah kan i.....suasana samar2 kat situ pun org leh nampak kan i punye gelabah...hehehehehe



Kalo body i mcm ni..confirm la..i tak malu..lagi nak tunjuk2 adalah kan. ni tak..body biasa2 je...



Dalam i gelabah2 tu datang la makhluk tuhan yang i tak kenal ni duk sebelah i dan terus pegang peha i....Oh my God!..terkejut beruk la....


Beginilah lebih kurang....terkejut giler..bukanye sekadar letak tangan tapi tangan sebelah lagi nak pegang2 badan i yang i rasa agak bermuscle la...hahahahahaha..

I mestilah terkejut beruk kan...then i blah lah pegi tempat lain yang selamat daripada kes pencabulan..hehehehehehehe....


kat situ ramai gak yang ensem tau...badan pun meletup2..


Mcm ni la lebih kurang...hehehehehe..over lak i bagi perumpamaan kan.....hahahahahaha....


kat situ jugak..disediakan tempat yang sangat gelap tuk meraba2 dan bilik khas berserta tilam empuk tuk beromen .....kelas tak tempat tu...giler kan.....i memang explore tempat tu..just tak amik gambar je..tak dibenarkan.....

tapi i tak nampak pun orang beromen kat kedua2 tempat tu..mungkin petang lagi kan..malam mungkin penuh....



hehehehe..sampai sini je lah dulu.....nanti kita cerita lagi ek...bye u olzz.....

Tiada ulasan: